Naši
DODÁVATELIA

Caffe Diemme pôsobí na trhu s kávou od roku 1927, a je jednou z najstarších talianskych pražiarní, ktorá dodáva kávu do viac než 40 krajín sveta. Od založenia spoločnosť vedie rodina Dubbiniovcov a v súčasnosti ju riadi už jej tretia generácia. Pražiareň sa stala svetoznámou vďaka tradičným hodnotám, ale aj vášňou pre inovácie. Dôkazom mimoriadnej lásky ku káve je neustále vyhľadávanie a praženie vynikajúcich káv, ktoré oceňujú odborníci aj široká verejnosť na celom svete.

NORDBEANS je pražiareň výberovej kávy so sídlom v Liberci, založená v roku 2015. Za jej vznikom stoja bratia Martin a Karel Kozlovcí, ktorí s kávou pracujú už od roku 2007. NORDBEANS si zakladá na osobnom kontakte s farmármi a dlhodobých partnerstvách. Pravidelne navštevujú pestovateľské krajiny, kávové farmy a aj spracovateľské závody. Ich káva tak vyniká nielen špičkovou kvalitou a zaujímavým chuťovým profilom, ale aj tým, že nezameniteľne odráža odrodu, spracovanie a filozofiu pestovateľa.

Nemecká spoločnosť WMF, pôsobiaca na trhu už viac ako 160 rokov, je synonymum kvality. Od založenia sa stala vďaka dôrazu na kvalitu lídrom na trhu s kancelárskymi kávovarmi a je držiteľom niekoľkých svetových patentov na najlepšiu prípravu kávových nápojov. Kávovary WMF presvedčia nielen elegantným dizajnom, ale predovšetkým spoľahlivosťou a funkčnosťou.

Britská spoločnosť Borg & Overström pôsobí na trhu od roku 2002 a je to svetový líder v oblasti kancelárskych dávkovačov vody. Zariadenia sa vyznačujú moderným dizajnom, dlhou životnosťou a vysokou kvalitou spracovania s využitím najnovších technológií.

Švajčiarska spoločnosť IQAir je už viac ako 50 rokov lídrom vo vývoji a výrobe čističiek vzduchu. Čističky sa vyrábajú ručne a sú vybavené najmodernejšou technológiou na odfiltrovanie jemného prachu, vírusov a nepríjemných pachov z miestnosti.

Holandská značka VAN HOUTEN, ktorú dodáva spoločnosť Barry Callebaut, predstavuje to najlepšie, čo si môžete predstaviť v oblasti horúcej čokolády a kakaa. Nápoje sa vyznačujú výraznou čokoládovou chuťou.