Kávovar
Bonamat AURORA SH

Pre všetkých, ktorí si potrebujú vziať kávu všade so sebou a 2 litre im jednoducho nestačia. Prekvapkávací kávovar na filtrovanú kávu Bravilor Aurora dopĺňa prenosný dávkovač s objemom až 45 šálok (5,7 litra), ktorý pohodlne vystačí aj na tie najdlhšie rokovania. Prekvapkávací kávovar je možné pripojiť k vodovodnej sieti.

Na výber máte z 3 rôznych prednastavených programov na prípravu filtrovanej kávy (podľa vami preferovanej intenzity chuti). Prekvapkávací kávovar zároveň umožňuje použiť vlastný program, kde si sami nastavíte pomer kávy a vody, teplotu, aj čas extrakcie. Holandská spoločnosť Bravilor Bonamat je líder v oblasti filtrovania kávy. Výrobe prekvapkávacích kávovarov, plne automatických kávovarov a dávkovačov horúcej vody sa venuje už viac ako 70 rokov. Dodnes zostala rodinným podnikom, ktorý si zakladá na kvalite a dlhej životnosti svojich prístrojov.

Vlastnosti
kávovaru

POČET ZAMESTNANCOV

300 osôb

INGREDIENCIE

mletá káva

Výkon kávovaru

47,4 l/hod, 381 šálok

DRUHY NÁPOJOV

filtrovaná káva, horúca voda

Funkce
kávovaru

ČAS PREKVAPKÁVANIA

15 min / 5,7 l

SYSTÉM NA ŠĽAHANIE MLIEČNEJ PENY

Neobsahuje

ROZMERY

Šírka: 340 mm
Výška: 815 mm
Hĺbka: 595 mm

ČISTENIE PRÍSTROJA

Neobsahuje

PRÍKON/NAPÄTIE

3 kW / 220–240 V
4,5 kW / 380–415 V

NAHRIEVANIE ŠÁLOK

Neobsahuje

PRÍVOD VODY

Vodovodná sieť

OSTATNÉ
kávovary

WMF 1100 S

Luxusný automatický kávovar, ktorý sa zmestí aj do tej najmenšej kuchyne. Vhodný do stredne veľkých kancelárií  s vysokou dennou spotrebou kávy.

ZISTIŤ VIAC

BRAVILOR Bonamat Tha

Kávovar na prekvapkávanú kávu Bonamat Tha z nehrdzavejúcej ocele využijete všade tam, kde potrebujete mať k dispozícii dostatočné množstvo vopred pripravenej kávy.

ZISTIŤ VIAC

TONE TOUCH 03

ZISTIŤ VIAC

MÁTE ZÁUJEM O NAŠE
služby?

    Formuláre s vyplneným IČO sú spracované prednostne.