Káva Caffè Montenero reprezentuje to najlepšie z kávového pasu od Latinskej Ameriky po Áziu.
Vieme, kto kávu pestuje a aká ťažká práca za tým stojí. Poznáme prostredie, v akom káva zreje a ako vrtošivosť prírody mení vlastnosti kávových zŕn. Vieme, ako sa jednotlivé spôsoby spracovania kávy zobrazia v jej výslednej chuti.
Sme priatelia s tými, ktorí kávu pražia a vážime si ich vedomosti. Poznáme baristov, ktorí miešajú jednotlivé zmesi tak, aby boli na svoj výsledok pyšní. Obdivujeme ich vášeň a preto ju chceme zdieľať aj s vami.
Cesta kávy začína na slnečných kávových plantážach Latinskej Ameriky, Afriky a Ázie. Keď je plod kávovníka dostatočne zrelý, prichádza na rad zber. Kávová zrná sa následne oddelia od dužiny.
Zelená zrna putujú do pražiarne Caffè Diemme v talianskej Padove, kde sú jednotlivé druhy miešané a následne pražené.
Baristi neustále kontrolujú kvalitu vstupných surovín. Kvalita výslednej kávy je na prvom mieste.
Posledným krokom je balenie. Vo vrecúšku s jednosmerným ventilom káva môže uvoľňovať arómu, ale vzduch sa dovnútra nedostane.
Budeme vás kontaktovať do jedného pracovného dňa
GDPR complaint Odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním osobných údajov. Meno, e-mail a telefón sú povinné nutné položky pre následnú komunikáciu s kontaktnou osobou. Údaje neposkytujeme žiadnej tretej strane.